INTERIM COMMUNICATIEADVIES


Wil  jouw organisatie een positieve impact maken op de maatschappij? Dan help ik graag jouw organisatie nog succesvoller te maken met communicatieadvies in de breedste ZIN van het woord. 


Met een mimimale inwerkperiode kan ik projecten opstarten, taken overnemen en met een frisse blik kijken wat er nóg beter kan. Op een enthousiaste manier weet ik planningen te bewaken en resultaten te behalen. Ik beweeg me gemakkelijk tussen strategisch en uitvoerend niveau. Ik kan me goed verplaatsen in de behoeften van anderen. Mijn kracht zin in het inspireren, verbinden en betrekken.POSITIONEREN MET ZIN


Heb je hulp nodig bij het hetontdekken en definieren van de purpose en missie van jouw organisatie? Wil je sparren over de aanpak? Of ben je op zoek naar een krachtige en onderscheidende positionering? Ik helptje graag!


Ik houd bedrijven vaak een spiegel voor die helpt bij het inzicht wat de organisatie wil betekenen voor de klant en de wereld om zich heen. Ik help om die inzichten te vertalen in een purpose, missie, waarden en merkbelofte. Op basis daarvan maken we een krachtig merkverhaal dat tot ieders verbeelding spreekt.


ZIN OM KENNIS TE MAKEN?


Laten we afspreken!

 

Anouk Harmsen

06 - 54 23 23 50

Anouk@communicerenmetzin.nl

 

LinkedIn Pagina

KvK nummer: 53808533